Kültürümüzde Kadın Girişimci - Ümmü Gülsüm Kahraman - Gece Kitaplığı

210,00TL
126,00 TL
Kazancınız: 84,00TL (40%)



Ürün Açıklaması

Girişimcilerin, ülke ekonomisini ayakta tutan en önemli ve dinamik kesim olduğunu öğrencilerimize okuturken, son yıllarda ülkemizde bunun çarpıcı pek çok örneğine tanıklık etmekteyiz. Dünyanın farklı coğrafyalarında meydana gelen yenilikleri ve gelişmeleri takip eden, güçlü risk iştahıyla bunları yerelde üretime dönüştürebilen girişimcilerin sayısı arttıkça ülkemizin gelişmişlik seviyesi de o oranda artacaktır.

Yüzyıllara dayalı kültürümüzde “yuvayı dişi kuş yapar” sözü meşhurdur.

Kültürel derinliklerimizden gelen bu ruhun kadın girişimcilik anlayışına yansıması ise merak edilen bir konudur. Mahallemizdeki işyerlerinden gazetelerin sayfalarına kadar hayatın her yerinde kadın işgücünün giderek arttığı ve iş yaşamının vazgeçilmez bir aktörü haline geldiği görülmektedir.

Bu çalışma, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de dinamik bir alan olan girişimcilik konusunu kadın girişimciler açısından ele almaktadır. Tarımdan turizme kadar pek çok alanda, gelenekselden moderne farklı yaklaşımlara sahip pek çok girişimcinin faaliyet gösterdiği Batı Akdeniz Bölgesindeki kadın girişimciler bu çalışmada mercek altına alınmıştır.


Marka
Gece Kitaplığı
Yazar
Ümmü Gülsüm Kahraman
Sayfa
185 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
16.00x24.00 cm
Basım Yılı
Ocak 2021
Barkod
9786257884099