Kırk Bela - Vedat Örfi Bengü - Koç Üniversitesi Yayınları

100,00TL
80,00 TL
Kazancınız: 20,00TL (20%)



Ürün Açıklaması

“Gençliğin kahrolasıca bir hasedi yüzünden” Prenses Sadberk Hanım’ın konağına kapatılan megaloman genç çapkın Arif Münir, bile isteye düştüğü bu tuzaktan kurtulup gerçek aşka kavuşabilecek mi? Etrafını çeviren kırk belayı türlü taklalar atarak savuşturmaya çalışırken rastlantılar hangi sırların ortaya çıkmasını sağlayacak?

Yazarının hayatı gibi maceralarla örülmüş Kırk Bela; romancı, çevirmen, senarist, oyuncu ve yönetmen Vedat Örfi Bengü’nün bilinmeyen, gazete sayfalarında kalmış bir romanı.

Bir yandan aşk, entrika, tesadüf, gizem gibi popüler edebiyatta sıklıkla başvurulan tema ve yöntemlerle kurulan Kırk Bela, diğer yandan Vedat Örfi’nin sinematografik anlatı biçimiyle adalet, eşitlik, zenginlik, fakirlik gibi toplumsal normları da sorguluyor.

1925 yılında Son Saat’te tefrika edilen Kırk Bela yeniden okur karşısında!


Marka
Koç Üniversitesi Yayınları
Yazar
Vedat Örfi Bengü
Sayfa
408 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x20.00 cm
Basım Yılı
Eylül 2018
Barkod
9786052116685