Hilal 3. Kitap - Kenan Yarar - Marmara Çizgi

38,00TL
28,50 TL
Kazancınız: 9,50TL (25%)



Ürün Açıklaması

Usta çizer Kenan Yarar’ın 1994 yılında hayat verdiği küstah, nevropat, sosyopat ve ağzı bozuk lolita Hilal’in; aksiyonu bol, fantastik ve bir o kadar da absürt ve trajikomik hikayeleri devam ediyor.

Hilal’in bu kitabında yeni karakterlerle tanışmanın yanı sıra, kendisine ve ailesine ait bazı bilinmezlere de tanık olacaksınız. Ayrıca ekonomik krizden dolayı ailesiyle beraber köyüne dönen ekürisi Kezban’ın yerini de, kara para aklayan bir mafya babasının nemfomani eğilimleri gösteren kızı Tek Göz Müge alıyor.
Ve esas oğlan, saplantılı aşık Lucifer’ın Hilal’i kendine aşık etme dümenleri de hız kesmeden devam ediyor. L-Manyak ve Lombak dönemini kapsayan bu kronolojik seride, orijinal çizimler tekrar taranmış, kare kare renklendirilmiş ve tümüyle revize edilmiş şekilde beğeninize sunuluyor. Lütfen önce kemerlerinizi bağlayın ve trafiğe kapalı alanda okuyun.


Marka
Marmara Çizgi
Yazar
Kenan Yarar
Sayfa
72 Sayfa
Kağıt
Kuşe Kağıt
Boyut
24.00x29.00 cm
Basım Yılı
Kasım 2018
Barkod
9786059469968