Bodrum’da Yemekler Tez Pişer - Fikriye Duru - Dharma Yayınları

54,00TL
12,00 TL
Kazancınız: 42,00TL (78%)



Ürün Açıklaması

Bodrumda Yemekler Tez Pişer - Fikriye Duru - Dharma Yayınları

Annesi tarif etti kızı anlattı...

Yıllardır Bodrumda yaşıyorum. Türk mutfağı ve yöresel yemekler konusunda uzman oldum diyebilirim. Ayrıca dünya mutfağından lezzetler tatmayı da seviyorum ve beğendiğim örneklerin tarifini alıp onları kendi yorumumu katarak pişiriyorum. Bu kitaptaki bazı tarifler size tanıdık gelse de, içinde benim yorumum olduğundan daha değişik lezzetler deneyimleyeceksiniz..

Annesi

2004 yılının Ekim ayında kaybettiğim ve dört yıllık birikimimi de alıp kaçarak kaybolan Günnüküme ithafen bir kitap yazmayı düşledim hep. Sonra bir gün bilgisayar başında bir şeyler karalarken aklıma yemekler ve öyküler geldi. Zaten annemin yemek konusundaki uzmanlığına diyecek yoktu ve onu mutlaka değerlendirmek gerekiyordu. Ben de anneme öykülerin ve tariflerin iç içe geçtiği bir kitap yazmayı önerdim. Annem hemen kabul etti ve içimizde biriken ne varsa bir ay içinde ortaya döküldü. Bu kitabın ortaya çıkması da çok kısa bir zaman aldı.

Kızı

Bodrumda iki şeyin aynı anda yapılabileceğini okurlarımıza kanıtlamak zorundaydık: Yemek ve okumak. Bodrumda Yemekler Tez Pişeri hem mutfakta hem de plajda elinizden düşüremeyeceksiniz.

Marka
Dharma Yayınları
Yazar
Aycan Türk
Sayfa
287 Sayfa
Kağıt
2.Hamur Kağıt
Boyut
14.00x21.00 cm
Basım Yılı
2009
Barkod
9789944986908