Bay Lemoncello’nun Kütüphanesinden Kaçış - Chris Grabenstein - Altın Kitaplar

278,00TL
222,40 TL
Kazancınız: 55,60TL (20%)



Ürün Açıklaması

Lemoncello’nun Kütüphanesine Giriş Kolay, Çıkış Zordur. Bunun İçin Şans Kartı, İyi Bir Zar Veya Zekadan Fazlasına İhtiyacınız Var.

Kyle Keeley’nin iki ağabeyiyle rekabet etme şansı yoktu. Ama kutu oyunlarında herkesin kazanma şansı vardır... İyi bir zar atışı, şanslı bir kart çekilişi ve biraz zekâyla o da bir oyunda kazanabilir.  Kyle dünyanın en ünlü oyun üreticisinin, yaşadığı kasabanın yeni kütüphanesini tasarladığını ve kendisinin de bu ilk gecede kütüphanede oyun oynayacak çocuklardan biri olduğunu öğrenince çok sevinir. Ancak oyunun son şartı kütüphaneden kaçıştır. Ne var ki Kyle’ın bilmediği şey, kütüphaneye girişin kolay, çıkışın ise zor olduğudur.

Ödüllü yazar Chris Grabenstein kahkaha dolu son hikâyesinde gerilimli bir serüvenden heyecan verici bilmecelere dönüş yapıyor. Peki, siz kütüphaneden nasıl çıkılacağını bulabilir misiniz?


Marka
Altın Kitaplar
Yazar
Chris Grabenstein
Sayfa
280 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Ağustos 2024
Barkod
9789752119857