Akdeniz Sularını Alır Giderse - Vagelis İliopulos - Kuraldışı Yayınevi

225,00TL
90,00 TL
Kazancınız: 135,00TL (60%)



Ürün Açıklaması

Çevremizin Öyküsü, çocukları gezegenimizi ilgilendiren büyük sorunlarla ilgili bilgilendirerek onların bugünün ve yarının çevre bilincine sahip, doğa dostu bireyleri olmalarına katkı sunmayı amaçlayan bir kitap dizisidir.

Her kitap, önemli bir çevre sorununu bir öykü ve pedagojik tasarıma sahip etkinliklerle birlikte ele alıyor. Öyküler ve etkinlikler birbirini tamamlıyor, her konu küçük okurların doğrudan düşüncelerine ve duygularına seslenecek biçimde işleniyor.

Akdeniz Sularını Alır Giderse Akdeniz, denizimiz, insanların duyarsızlığına artık dayanamıyor. Bu duyarsızlık yüzünden günden güne kirlenen, sularında yaşayan canlıları ölen Akdeniz, yerini değiştirmek istiyor. Balıkları, kuşları ve diğer canlılarıyla birlikte yaşadığı yeri terk ediyor ve onu sevecek insanların yaşadığı bir yer bulmak için yola çıkıyor. Akdeniz’in çevresinde yaşayanlar, denizin yerinde kocaman bir çorak çukur bulunca hatalarını anlayıp pişman oluyorlar. Acaba Akdeniz’i geri dönmesi için ikna edebilecekler mi?


Marka
Kuraldışı Yayınevi
Yazar
Vagelis İliopulos
Sayfa
36 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
20.00x23.00 cm
Basım Yılı
Nisan 2014
Barkod
9789752752740