![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|
|
|
Atlas Yayınları 5. Sınıf Tüm Dersler Görsel Eğitim Seti - İlköğretim Seti (40 VCD + 4 Kitap) |
|
5. Sınıf Tüm Dersler Görsel Eğitim Seti - İlköğretim Seti (40 VCD + 4 Kitap) Atlas Yayınları
- Atlas İlköğretim 5. Sınıf Türkçe Seti ( 7 VCD + 1 Kitap)
- Atlas İlköğretim 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Seti ( 8 VCD + 1 Kitap )
- Atlas İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Seti (11 VCD + 1 Kitap)
- Atlas İlköğretim 5. Sınıf Matematik Seti (14 VCD + 1 Kitap)
Toplam : 40 VCD + 4 Kitap
Atlas İlköğretim 5. Sınıf Türkçe Seti
Dershaneyi eve getiren ilk ve tek sistem şimdi yeni müfredatla karşınızda...Bu setle türkçe dersi daha kolay, anlaşılır.
Yapılandırıcı eğitim temel alınarak hazırlanmış olan bu setle sizlere kalıcı öğrenmenin anahtarlarını sunuyoruz.
Atlas ilköğretim 5.sınıf Türkçe seti ile hedefinizi başarıyı gösteriyor.
7VCD + 1 KİTAP
Konular
- Birey ve Toplum
- Atatürk
- Değerlerimiz
- Sağlık ve Çevre
- Güzel Ülkem Türkiye
- Kurumlar ve Sosyal Örgütler
- Güzel Sanatlar
- Yenilikler ve Gelişmeler
Atlas İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Seti
Atlas İlköğretim Setleri ile sınıf ortamındaki uygulamalı anlatım sayesinde yeni müfredatı özümseyeceksiniz.
Zorlu bir eğitim döneminden geçerken yanınızda güçlü bir yardımcınız olsun.
11 VCD + 1 KİTAP
Konular
- Canlılar ve Hayat(1)
- Canlılar ve Hayat(2)
- Madde ve Değişim(1)
- Madde ve Değişim(2)
- Madde ve Değişim(3)
- Madde ve Değişim(4)
- Fiziksel Olaylar(1)
- Dünya ve Evren
- Canlılar ve Hayat(3)
- Canlılar ve Hayat(4)
- Fiziksel Olaylar(2)
Atlas İlköğretim 5. Sınıf Matematik Seti
Atlas İlköğretim Setleri ile sınıf ortamındaki uygulamalı anlatım sayesinde yeni müfredatı özümseyeceksiniz.
Zorlu bir eğitim döneminden geçerken yanınızda güçlü bir yardımcınız olsun.
Bilgiyi yüklenmek yerine bu set sayesinde araştırma yaparak zevkle öğreneceksiniz.Yeni müfredata göre sınıf ortamında hazırlanan bu eğitim seti başarıya giden yolda en büyük yardımıcınız oluyor.
14 VCD + 1 KİTAP
Konular
- Sayılar
- Geometri
- Ölçme
- Veri
Atlas İlköğretim 5. Sınıf Sosyal Bilğiler Seti
8 VCD + 1 KİTAP
Konular
- Birey ve Toplum
- Kültür ve Miras
- İnsanlar yerler ve Çevreler
- Bilim, Teknoloji ve Toplum
- Gruplar,Kurumlar,Sosyal Örgütler
- Güç,Yönetim ve Toplum
- Küresel Bağlantılar
-
8697409012417

TOPTAN ALIMLAR İÇİN TALEBİNİZİ BURADAN İLETEBİLİRSİNİZ
Yorum Yap
Visa / Master ile 89.90 TL
Posta Çeki ile 93.90 TL Hesap No: 527 75 10 - Ömer DOĞAN
Toplam Sipariş Bedeli + Kargo Bedeli ve +4TL Tahsilat Bedeli Uygulanmaktadır.
İstanbul ve Gaziantep adresli magazalardan teslim alabilirsiniz.
| Taksit Adedi |
| 2 Taksit |
| 3 Taksit |
| 4 Taksit |
| 5 Taksit |
| 6 Taksit |
| 7 Taksit |
| 8 Taksit |
| 9 Taksit |
| 10 Taksit |
| 11 Taksit |
| 12 Taksit |
![]() |
|
| Taksit Tutarı | Toplam |
| 44.95 TL | 89.90 TL |
| 29.97 TL | 89.90 TL |
| - | - |
| - | - |
| - | - |
| - | - |
| - | - |
| - | - |
| - | - |
| - | - |
| - | - |
Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemelerinin onaylanması ile başlar. Gün içinde saat 18:00 ve sonrasında verilen siparişler bir sonraki iş gününde işleme alınır, nadiren 18:00'a kadar verilen siparişler aynı gün işleme alınabilmektedir.
Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişmektedir. Genel olarak ürünler ortalama "0 - 3" iş günü içerisinde kargo firmasına teslim edilmektedir, nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmekler yaşanabilir. Bu durumda size e-posta yada telefon ile bilgi verilir.
Gönderi süreci; başarılı olarak kredi kartı ile yapılan ödemelerde direk işleme alınır, havale/eft ile ödemelerde ise; yaptığınız alışverişin gönderilmesi için önce havalenin bize ulaşması gerekir, siparişiniz havale işlemi onaylandıktan sonra kargoya verilir.
Kapıda ödemeli gönderimlerde genel Kargo bedeli ve + 4TL Tahsilat bedeli alınmaktadır, gönderimler için telefon ile onay alınmaktadır. (0212) 515 05 55
Siparişinizin adrese teslim süresi, siparişinizdeki diğer ürünlerin kargoya verilme süresine ve teslimat adresinize göre değişkenlik gösterebilir. Kargo firmaları pazar ve resmi tatil günlerinde teslimat yapmadığı için söz konusu günlerde verdiğiniz siparişler bir sonraki iş gününde kargoya teslim edilir.